Nations League

Ταμπάκος: «Ακόμη καλύτερη η Εθνική, παίρνει πράγματα από πολλούς ο Πογέτ»

Ο Σωτήρης Ταμπάκος αναφέρθηκε στα κέρδη της Εθνικής από τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο και το 2/2 στο Nations League.

Δεύτερη νίκη, με ακόμη καλύτερη απόδοση και ξανά χαμόγελα για την Εθνική. Ο Σωτήρης Ταμπάκος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το νέο διπλό της ελληνικής ομάδας, με 1-0 στο Κόσοβο, που συνέχισε το εξαιρετικό ξεκίνημα στο Nations League.

«Η Εθνική είχε ακόμη καλύτερο πρόσωπο από το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία. Κυκλοφόρησε καλά και γρήγορα την μπάλα και είχε πολλούς διακριθέντες παίκτες. Είναι σημαντικό πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος, που δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα γιατί έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Εξαιρετικός ήταν και ο Λημνιός, πολύ καλά πήγε το δίδυμο των στόπερ, όπως και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Είναι μεγάλη υπόθεση πως ο Πογέτ αξιοποίησε πολλούς παίκτες και έτσι τους έχει όλους έτοιμους. Το μόνο μείον είναι πως δεν βάλαμε δεύτερο γκολ παρότι μπορούσαμε και γενικά δεν έχουμε τον παίκτη που θα μας προσφέρει το εύκολο γκολ», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δύο προσεχή εντός έδρας ματς που μπορούν ακόμη και να «καθαρίσουν» την πρώτη θέση για την Εθνική αναφέροντας τα οφέλη που θα έχει κάτι τέτοιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x