Nations League

Ταμπάκος: «Βάζει βάσεις η Εθνική, αγαπούν πολύ την ομάδα οι διεθνείς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Εθνικής Ελλάδας, Σωτήρης Ταμπάκος.

Το δικό του σχόλιο για τη χθεσινή νίκη (3-1) της Εθνικής Ελλάδας επί της Βόρειας Ιρλανδίας και της πορείας που είχε στο Nations League έκανε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, μετά την ήττα και την κακή εικόνα με την Κύπρο. Οι διεθνείς μπήκαν στο χθεσινό ματς και έβγαλαν αντίδραση χωρίς να έχουν κάνει επί της ουσίας κανονική προπόνηση μετά το ματς με την Κύπρο. Ο προπονητής δεν άλλαξε πολλά πράγματα στην ομάδα. Διατήρησε αρκετά πρόσωπα, ώστε να αποκτήσει χημεία. Θέλει σιγά-σιγά να μονιμοποιεί πράγματα και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπως έχει κάνει στην αμυντική γραμμή για να υπάρχουν αυτοματοποιημένες ενέργειες μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της Εθνικής.

«Η Εθνική έδειξε καλά στοιχεία στο β’ ημίχρονο. Πλέον η ομάδα βάζει βάσεις, χτίζει θεμέλια για να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα και όταν δεν είναι στην καλύτερη μέρα της. Να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα, ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, όπως γινόταν σε κάποια παιχνίδια της Εθνικής από το 2003 μέχρι το 2014. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Αγαπούν και θέλουν να παίζουν για την Εθνική ομάδα οι παίκτες. Δεν παίζουν για τον εαυτό τους και αυτό είναι εμφανές. Ο Πογέτ ζητάει από τους παίκτες να παίζουν πάντα για τη νίκη, έστω και με 1-0 ή μισό-μηδέν, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x