Nations League

Ταμπάκος: «Δύσκολα πάνω από 1-2 αλλαγές η Εθνική με Σλοβενία»

Ο Σωτήρης Ταμπάκος μίλησε για τη νίκη της Εθνικής στη Μολδαβία και τον «τελικό» με τη Σλοβενία.

Στην πολύ καλή συνεργασία που είχαν Φορτούνης-Μπακασέτας αλλά και Ζέκα-Μπουχαλάκης στη χθεσινή νίκη της Εθνικής επί της Μολδαβίας (0-2) στάθηκε ο Σωτήρης Ταμπάκος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα τόνισε πως δεν περιμένει πάνω από 1-2 αλλαγές στο βασικό σχήμα την Τετάρτη στον «τελικό» με τη Σλοβενία.

«Το δίδυμο του Φορτούνη με τον Μπακασέτα συνεργάστηκε εξαιρετικά και είχαν πολύ καλή χημεία. Ακόμη και τα δύο γκολ που πέτυχε η Εθνική ήταν από δική τους συνεργασία. Ο Κουρμπέλης, που επιστρέφει από τιμωρία, διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, αλλά πήγαν πολύ καλά και ο Ζέκα με τον Μπουχαλάκη χθες. Νομίζω πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλο στις υπόλοιπες θέσεις. Ίσως μόνο ο Γιακουμάκης να παίξει από την αρχή αντί του Παυλίδη», ανέφερε.

Όσο για το πρόβλημα στο γκολ από τους σέντερ φορ; «Στην επίθεση υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά κανένα από τα παιδιά που έχουν κληθεί δεν έχουν αποδείξει πως έχουν το εύκολο γκολ με την Εθνική, αυτό που πρόσφεραν τα προηγούμενα χρόνια ο Γκέκας ή ο Μήτρογλου. Ο Κουλούρης δεν παίζει πολύ με την Τουλούζ στη Β’ Γαλλίας και δεν έχει σκοράρει φέτος», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x