Nations League

«Τελικoί» την Τετάρτη για Αλβανία, Λευκορωσία και Β. Μακεδονία, Αρμενία

Την Τετάρτη θα κριθεί ποιες εκ των Αλβανίας, Λευκορωσίας και Β. Μακεδονίας, Αρμενίας θα ανέβουν στη δεύτερη κατηγορία του Nations League από την τρίτη κατηγορία, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Η Αλβανία νίκησε 3-1 στα Τίρανα το Καζακστάν και η Λευκορωσία 2-0 στο Μινσκ τη Λιθουανία για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League και την Τετάρτη στον μεταξύ τους αγώνα στη γειτονική χώρα θα κριθεί ποια θα ανέβει στη δεύτερη κατηγορία.

«Καθάρισε» 2-1 τη Γεωργία η Αρμενία εκτός έδρας και την Τετάρτη στον "τελικό"με τη Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια θα κριθεί η άνοδος στον δεύτερο όμιλο.

Αλβανία-Καζακστάν 3-1
Στο 16’, ο Μεμουσάι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τσικαλέσι μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία και σημείωσε το όγδοό του τέρμα με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Στο 23’, ο Ποκατίλόφ έκανε λάθος και ο Ισμαΐλι μέσα την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 25’, ο Αλιμπέκοφ έδωσε μέσα στην περιοχή στον Αμπικεν και αυτός έκανε το 2-1.

Στο 63’, ο Μαρόσιν ανέτρεψε τον Αμπάσι μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Μανάι για το 3-1.

Λευκορωσία-Λιθουανία 2-0
Στο 5’, ο Γιούζεπτσουκ μέσα στην περιοχή σούταρε, απόκρουσε ο Σβεντγκαόυσκας και ο Γιαμπλόσκι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Στο 20’, ο Εμπονγκ σε ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων έκανε το 2-0.

Γεωργία-Αρμενία 1-2
Στο 33’, ο Μπαρσεγκιάν μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Γκαζαριάν πλάσαρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 65’, ο Λομπιάτζε ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Α. Χοφνανεσιάν και το πέναλτι που καταλογίστηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Καζαϊσβίλι για το 1-1.

Στο 86’, ο Μπαρσεγκιάν έκανε την μπαλιά για τον Ανταμιάν και αυτός έκανε το 1-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x