Nations League

Τριάρα, αλλά με… άγχος για τη Ρωσία

Η Ρωσία πέρασε από τη Βουδαπέστη, νικώντας 3-2 την Ουγγαρία και έκανε το «δύο στα δύο» στον Γ’ όμιλο του Β’ γκρουπ δυναμικότητας του UEFA Nations League.

«Κεφάλι» στον Γ’ όμιλο του Β’ γκρουπ δυναμικότητας του UEFA Nations League πήρε η Ρωσία. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ πέρασε από τη Βουδαπέστη, επικρατώντας με σκορ 3-2 της Ουγγαρίας και με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Ούγγροι, μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και το διπλό επί της Τουρκίας, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και υπέστησαν την πρώτη ήττα τους.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Μίραντσουκ, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη και στο 34’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Οζντόεφ. Το ματς φάνηκε να «κλειδώνει» στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Φερνάντες στο 46’ έκανε το 0-3. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 62’, μειώνοντας με τον Σάλαϊ και οχτώ λεπτά αργότερα ο Νίκολιτς έκανε το 2-3, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά η Ρωσία έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και έφτασε στη νίκη.



Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Ουγγαρία-Ρωσία 2-3
(62’ Σάλαϊ, 70’ Νίκολιτς - 15’ Μίραντσουκ, 34’ Οζντόεφ, 46’ Φερνάντες)

Σερβία-Τουρκία (21:45)

LEAGUE B / Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

1.Ρωσία 6 (6-3)
2.Ουγγαρία 3 (3-3)
3.Τουρκία 0 (0-1)
4.Σερβία 0 (1-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x