Nations League

Ο Φιόρτοφτ έφαγε γλέντι από τον γιο του επειδή τον έπιασε ο Χάαλαντ στη λίστα των Νορβηγών σκόρερ!

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ενάντια στη Σουηδία, ο Χάαλαντ έπιασε τον Φιόρτοφτ σε διεθνή γκολ και ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τον... γλέντησε στο Twitter.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ στα ευρωπαϊκά γήπεδα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και του '90, ωστόσο ο Νορβηγός εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως σχολιαστής.

Ο 55χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά δραστήριος στα social media και σχολίασε εκτενώς τα δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 3-2 επί της Σουηδίας, καθώς ο μέλλων επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τον έπιασε στα 20 γκολ με την εθνική Νορβηγίας.

Όταν ο νεαρός φορ πέτυχε το 19ο γκολ του, ο Φιόρτοφτ έγραψε, με αρκετή δόση χιούμορ, «σταματήστε το μέτρημα», ενώ όταν ήρθε το 20ο τέρμα του Χάαλαντ, ο γιος του έγραψε «συγγνώμη μπαμπά, κοίτα να απολαύσεις το ότι έχετε τα ίδια γκολ για λίγο ακόμα».

«Ελπίζω για λίγα λεπτά ακόμα» αποκρίθηκε ο άλλοτε επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης, της Σουίντον και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που είδε τον Χάαλαντ να μένει στα 20 τέρματα συνεπώς κέρδισε λίγο χρόνο ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από τους δύο παίκτες, υπάρχουν άλλοι οκτώ, μεταξύ των οποίων οι Στέφεν Ίβερσεν, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ο Τζον Κάριου. Στην κορυφή, με 33 τέρματα, ο θρυλικός Γιούργκεν Γιούβε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x