Nations League

Χατζηδιάκος: «Ακόμα και όταν ο κόσμος δεν πίστευε σε εμάς, εμείς πιστεύαμε στην ομάδα»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής, εκδηλώνοντας την πίστη του στην ομάδα.

Στη συνεχή βελτίωση της Εθνικής αναφέρθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος μετά τη νίκη επί του Κοσόβου.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη, δεν μας ένοιαζε πόσα γκολ θα βάλουμε. Είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια. Θα έρθουν για να πάρουν εκδίκηση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Novasports.

Για το αν είναι θέμα εμπειρίας ότι κατάφεραν να κρατήσουν το 1-0: «Σίγουρα, έχω παίξει περισσότερα παιχνίδια, όπως και ο Μαυροπάνος. Είμαστε μια οικογένεια, τα συζητάμε όλα και βλέπεις ότι βελτιωνόμαστε. Πάντα κρατάμε την θετική ενέργεια, ακόμα και όταν ο κόσμος δεν πίστευε σε εμάς πιστεύαμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα».

Για τα εντός έδρας παιχνίδια στον Βόλο: «Θέλουμε τον κόσμο, δίπλα μας στα περισσότερα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν στο ΟΑΚΑ χωρίς πολύ κόσμο δυστυχώς. Έχουμε κάνει δύο νίκες, έχουμε δείξει χαρακτηριστικά. Ελπίζουμε ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε και να μας στηρίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x