Το να είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής υποστηρικτής της άσκησης, δεν είναι είδηση. Ο Λουίς Ενρίκε όμως, δεν αρκείται σε απλές, συχνές προσωπικές προπονήσεις, αλλά εξασκείται καθημερινά και λαμβάνει μέρος σε μαραθωνίους!
«Το τρέξιμο με κάνει να νιώθω ζωντανός» τονίζει ο Ισπανός τεχνικός και συνεχίζει «το γεγονός ότι βελτιώνεις τον εαυτό σου και τα δίνεις όλα, είναι κάτι σαν θεραπεία. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω κατά καιρούς ως προπονητής, έχουν λυθεί κατά την διάρκεια του τρεξίματος».
Ο Ενρίκε, μάλιστα, υποστηρίζει πως "τις ώρες που αφιερώνω στο τρέξιμο βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου» ενώ ο απόλυτα ανταγωνιστικός χαρακτήρας του βγαίνει κάθε φορά που τρέχει μαραθώνιο: «Προσπαθώ κάθε φορά να βελτιώνομαι και να κάνω καλύτερο χρόνους».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






