Αγγλία

O Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά παίκτης του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Πορτογάλος μέσος ,που αποκτήθηκε τον Γενάρη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ, συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο ξεκίνημά του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τελευταίος παίκτης του αγγλικού συλλόγου που είχε πετύχει κάτι ανάλογο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2006. Γενικά, οι μόνοι παίκτες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν πετύχει κάτι ανάλογο είναι ο Ρόμπι Φάουλερ, ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο Χάρι Κέιν, ο Τζέιμι Βάρντι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Φερνάντες σε μόλις 13 συμμετοχές στο κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης έχει σημειώσει 7 γκολ και έχει καταγράψει κι 6 ασίστ, σε ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ξεκίνημα που γεννά προσδοκίες από τους απαιτητικούς οπαδούς της Μάντσεστερ.

Με την παρουσία του Φερνάντες πάντως οι ‘’κόκκινοι διάβολοι’’ έχουν βελτιωθεί αισθητά και πλέον βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από την τέταρτη Λέστερ.

Έτσι λοιπόν ο στόχος της κατάληψης μιας προνομιούχας θέσης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ είναι απόλυτα εφικτός. Φυσικά υπάρχει και ο στόχος της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ για τους "κόκκινους διαβόλους" καθώς είναι σε φόρμα και διαθέτουν ρόστερ ικανό για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Eπιμέλεια:Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x