Stoiximan Super League

OΦΗ: Οπαδοί στην προπόνηση, «τα έχωσαν» στους παίκτες!

Σχεδόν 100 φίλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση στο Παγκρήτιο και ζήτησαν εν μέσω… γαλλικών από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν εικόνα!

Οργή… λαού στον ΟΦΗ καθώς, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης που έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο, γύρω στους 100 αγανακτισμένους οπαδούς βρέθηκαν σε αυτήν...

Εκπρόσωποι των οργανωμένων επικοινώνησαν με τον σύλλογο και ζήτησαν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον Γιώργο Σίμο. Το αίτημα έγινε δεκτό και βρέθηκαν στο Παγκρήτιο. Ήταν παρόντες στην προπόνηση ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ωστόσο, οι φίλοι της ομάδας θέλησαν να τα πουν με κάποιον άνθρωπο της διοίκησης και ως εκ τούτου, οι αντιπρόεδροι του συλλόγου, έμειναν κάπως πιο μακριά.

Η αντιπροσωπεία μίλησε σε… πολύ έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της κακής θέσης των «ομιλητών»!

«Τόσο καιρό προσπαθούμε να σας στηρίξουμε ψυχολογικά αλλά εσείς βλέπουμε πως κρατάτε μια αδιάφορη στάση απέναντι προς όλους. Εκθέτετε αυτούς που σας έφεραν, εκθέτετε τον προπονητή και τον ίδιο τον κόσμο. Που νομίζετε ότι βρίσκεστε; Κοιτάξτε να σώστε την ομάδα και μην διανοηθείτε να την βάλετε σε μεγαλύτερες περιπέτειες», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι φίλοι του ΟΦΗ με τους παίκτες να ακούν σιωπηλοί, δεχόμενοι μάλιστα και κάποια «γαλλικά».

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση δεν «ξέφυγε» παραπάνω, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα οι φίλοι της κρητικής ομάδας αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x