Αγγλία

Γιολ: «Θα είναι λάθος να με απολύσουν»

Ο Μάρτιν Γιολ προειδοποιεί πως θα είναι λάθος της διοίκησης της Τότεναμ να άρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του και να τον απολύσει, μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. «Ο κόσμος ξέρει πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα αν προχωρήσει η διοίκηση σε αλλαγή προπονητή. Κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει την ομάδα χρόνια πίσω. Ελπίζω να είναι ρεαλιστές. Μπορούν να φέρουν οποιονδήποτε άλλο προπονητή, αλλά για να έχει καλύτερη πορεία από εμένα, θα πρέπει να τερματίσει στην τέταρτη θέση», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Μάρτιν Γιολ προειδοποιεί πως θα είναι λάθος της διοίκησης της Τότεναμ να άρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του και να τον απολύσει μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Ο κόσμος ξέρει πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα αν προχωρήσει η διοίκηση σε αλλαγή προπονητή. Κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει την ομάδα χρόνια πίσω. Ελπίζω να είναι ρεαλιστές. Μπορούν να φέρουν οποιονδήποτε άλλο προπονητή, αλλά για να έχει καλύτερη πορεία από εμένα, θα πρέπει να τερματίσει στην τέταρτη θέση», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Η φημολογία για τη δουλειά μου δεν είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχει σταθερότητα μία ομάδα. Τερματίσαμε στην πέμπτη θέση για δύο συνεχείς χρονιές και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x