Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια έβαλε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ψάχνει αντικαταστάτη του Λουίς Σαχά, ο οποίο ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς, στα πρόσωπα των Μπερμπάτοφ της Τότεναμ και Ανελκά της Μπόλτον. Ακόμη, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχασε τη μάχη για τη «Χρυσή Μπάλα» από τον Κακά της Μίλαν.
«Νομίζω ότι το ρόστερ είναι ήδη πολύ καλό. Δεν ενθουσιάζομαι με την περίοδο του Ιανουαρίου /em>», τόνισε ο «Φέργκι» και συνέχισε: «Παίρνει χρόνο για παίκτες να προσαρμοστούν. Κοιτάξτε τι έγινε με τον Εβρά και τον Βίντιτς όταν ήρθαν».
Όσο για τον Ρονάλντο, είπε: «Ο Ρονάλντο είχε κάποια πιθανότητα να το κατακτήσει. Θα ήταν φανταστικό για εκείνον. Προσπαθεί πολύ σκληρά, η δουλειά του στην προπόνηση είναι η καλύτερη απόδειξη πως αξίζει αυτή την τιμή. Το ρεκόρ των γκολ που σημειώνει στην Πορτογαλία είναι κάτι απίστευτο- σχεδόν ένα σε δύο αγώνες. Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».
Τέλος, άφησε ανοικτό το παράθυρο για μεταγραφή αριστερού μπακ: «Ίσως χρειάζεται κάλυψη στην αριστερή πτέρυγα, τώρα που ο Γκάμπριελ Χάιντσε μεταγράφηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης».
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






