Μετά την αποτυχία απόκτησης του Άλαν Χάτον από την Ρέιντζερς, η Τότεναμ θέλει ενίσχυση στα άκρα της άμυνας και μέσα στα πλάνα του Χουάντε Ράμος είναι, ο Μιγκέλ της Βαλένθια. Ο διεθνής Πορτογάλος μπακ δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές του στο Μεστάγια, καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει.
Ο προπονητής της Τότεναμ θα ήθελε να δυναμώσει την αμυντική του γραμμή. Με δεδομένο αυτό, η ομάδα της Ισπανίας καλοβλέπει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μιγκέλ στην Τότεναμ, έναντι κάποιου χρηματικού ποσού, με τον Πασκάλ Τσιμποντά να μπαίνει στην συμφωνία, ως έμψυχο αντάλλαγμα.
Ο Χουάντε Ράμος, ξέρει τον Μιγκέλ από όταν βρισκόταν στον πάγκο της Σεβίλλης και τον έχει σε τρομερή εκτίμηση. Από την άλλη και ο ίδιος ο παίχτης της Βαλένθια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Ίσως τώρα να είναι η καταλληλότερη στιγμή για τον «γάμο».
Η ομάδα του «Ουάιτ Χαρτ Λέιν» δεν φαίνεται όμως να σταματάει στον Μιγκέλ. Ο συμπατριώτης και συμπαίχτης του στην εθνική Πορτογαλίας, Τιάγκο, που και αυτός βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά με την Τότεναμ. Παρόλο που δεν έχει επέλθει συμφωνία, η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με το κόστος να φτάνει κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Επιμέλεια: Πέτρος Περάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






