Αγγλία

Μπενίτεθ: «Να είμαστε χαρούμενοι που δεν χάσαμε»

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Άστον Βίλα, για την 23η αγωνιστική της Premier League, εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ πιστεύει ότι οι «κόκκινοι» είχαν καλή απόδοση και ευκαιρίες να σκοράρουν, που δεν τις αξιοποίησαν.

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Άστον Βίλα, για την 23η αγωνιστική της Premier League, εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ πιστεύει ότι οι «κόκκινοι» είχαν καλή απόδοση και ευκαιρίες να σκοράρουν, που δεν τις αξιοποίησαν. Ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πολύτιμο το βαθμό της ισοπαλίας .

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργούσαμε όλες τις ευκαιρίες του αγώνα, αλλά έπρεπε να πετύχουμε δεύτερο γκολ για να καθαρίσουμε το ματς. Είμαι βέβαιος ότι θα είχαμε σημειώσει περισσότερα τέρματα, εάν είχαμε πετύχει δεύτερο γκολ, επειδή παίζαμε καλά. Είπα στους παίκτες μετά το παιχνίδι ότι “θα δίνετε ελπίδες στις υπόλοιπες ομάδες, εάν δεν καθαρίζετε τα παιχνίδια”. Οι αντίπαλοι σκόραραν από δύο στημένες φάσεις. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά δεν τις χειριστήκαμε σωστά και στο τέλος πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που δεν χάσαμε», τόνισε ο 48χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x