Αγγλία

Κατέρρευσε ο Φαντίγκα

Ο Σενεγαλέζος μέσος της Μπόλτον λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της ομάδας του για τον αγώνα απέναντι στην Τότεναμ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεδομένου του ιστορικού του με καρδιακά προβλήματα

Πάγωσαν όλοι όταν είδαν τον Καλίλου Φαντίγκα να καταρρέει στην διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα της Μπόλτον με την Τότεναμ για το Carling Cup. Ο παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει με την καρδιά του.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος που έλαμψε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπόλτον μετά από απουσία 18 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ τον Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά. Τα συγκεκριμένα προβλήματα του 29χρονου άσου είχαν αναγκάσει την Ίντερ να λύσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι κι ενώ δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε μια συμμετοχή ως βασικός από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Μιλάνο προερχόμενος από την Οσέρ στις αρχές της περιόδου 2003-2004.

Υπενθυμίζεται πως ο Φαντίγκα αντικαταστάθηκε από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ενώ η Μπόλτον ηττήθηκε στην παράταση με 4-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x