Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ζήτησε συγγνώμη για το επεισόδιο με τον συμπαίκτη του Νίκλας Μπέντνερ στον μεσοβδόμαδο αγώνα της Άρσεναλ με την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ . Οι δύο στράικερς λογομάχησαν με τον Αντεμπαγιόρ να απειλεί με χειροδικία τον Σουηδό.
«Το θέμα τελείωσε , είμαστε όλοι ποδοσφαιριστές , παίζουμε για την Άρσεναλ και αυτό είναι πιο σημαντικό. Το περιστατικό το αφήσαμε πίσω μας και τελείωσε. Μιλήσαμε πολύ με τον προπονητή μας μέσα στην εβδομάδα , σαν μεγάλοι άντρες που είμαστε πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και ζητάμε συγνώμη για αυτό που συνέβη την Τρίτη. Είμαστε όλοι δεμένοι με την ομάδα, θέλουμε να κερδίζουμε και μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά .Είμαστε ακόμα νέοι, εκείνος είναι 19, εγώ 23. Ακόμη μαθαίνει και μαθαίνω», τόνισε ο διεθνής Τονγκολέζος παίκτης .
Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε και ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος φάνηκε να απορεί για την έκταση που πήρε το θέμα . «Όλοι έχουν παίξει μπάλα , σε ποια ομάδα δεν έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά» τόνισε ο Αλσατός και πρόσθεσε: «Είχαμε ένα περιστατικό όπου θα μπορούσε να είχε χτυπήσει κάποιος και όλοι σοκαρίστηκαν, εγώ δεν σοκαρίστηκα . Υπήρχαν 200 φωτογράφοι και 7 κάμερες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και όλοι έψαχναν να βρουν μια φωτογραφία με τον Αντεμπαγιόρ να χτυπάει τον Μπέντνερ μα δεν βρήκαν τίποτα . Ο Μπέντνερ ποτέ δεν είπε ότι χτυπήθηκε».
Επιμέλεια: Γιάννης Μαγκούτας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






