Αγγλία

Εξετάζει τεχνικούς η Πόρτσμουθ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το… σαφάρι για την πρόσληψη προπονητή στην Πόρτσμουθ, αφού όπως αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC ο πρόεδρος της ομάδας, Μίλαν Μάνταριτς, τρεις υποψήφιοι έχουν ήδη περάσει από συνέντευξη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το… σαφάρι για την πρόσληψη προπονητή στην Πόρτσμουθ, αφού όπως αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC ο πρόεδρος της ομάδας, Μίλαν Μάνταριτς, τρεις υποψήφιοι έχουν ήδη περάσει από συνέντευξη.

«Έχουμε μιλήσει με τρεις προπονητές, δύο Αγγλους και έναν ξένο. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε ονόματα, αλλά ελπίζουμε πως μέχρι το τέλος του Απριλίου θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε και θα χρειαστεί χρόνος. Δεν έχουμε απορρίψει, αλλά ούτε και εγκρίνει κανέναν από τους τρεις, αφού σκοπεύουμε να εξετάσουμε τρεις ακόμη τουλάχιστον περιπτώσεις», δήλωσε ο Κροάτης ισχυρός άνδρας της Πόρτσμουθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κορυφή της λίστας του αγγλικού συλλόγου βρίσκεται ο Γκόρντον Στράχαν, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Ρόναλντ Κούμαν και Κλαούντιο Ρανιέρι. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Βέλιμιρ Ζάετς θα επιστρέψει την επόμενη περίοδο στη θέση για την οποία είχε αρχικά προσληφθεί, αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x