Ο Σκωτσέζος αμυντικός της Τότεναμ, Άλαν Χάτον, μίλησε για το βήμα που έκανε στην καριέρα του, πηγαίνοντας στον αγγλικό σύλλογο και τις φιλοδοξίες του από εδώ και στο εξής.
«Αισθάνομαι ότι έκανα την κατάλληλη επιλογή, να έρθω σε ένα μεγάλο σύλλογο και να ανυπομονώ να αγωνίζομαι έτσι κάθε εβδομάδα. Είναι ότι ονειρεύεται κάθε νέος στην Σκωτία. Το ότι έφυγα από την Ρέιντζερς ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ. Τώρα πια ανυπομονώ για τα παιχνίδια που έρχονται και να αντιμετωπίσω σπουδαίους παίκτες που υπάρχουν εδώ».
Ο 23χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός, πρώην παίκτης των Ρέιντζερς, που έφυγε πρώτη φορά από την χώρα του, αφού αγωνιζόταν με τα «μπλε» από το 2002, δείχνει ικανοποιημένος στα «σπιρούνια», κάνοντας μάλιστα εξαιρετικό ντεμπούτο χθες κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






