Αγγλία

Ήθελε στήριξη ο Μουρίνιο

Δυσαρεστημένος με τη στάση της διοίκησης της Τσέλσι στο θέμα της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών που του επεβλήθηκε από την UEFA για τα όσα είπε κι έκανε στον πρώτο αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης του Μπάλτεμαρ Μπρίτο

Δυσαρεστημένος με τη στάση της διοίκησης της Τσέλσι στο θέμα της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών που του επεβλήθηκε από την UEFA για τα όσα είπε κι έκανε στον πρώτο αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Champions League είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης του Μπάλτεμαρ Μπρίτο. Οι «μπλε» δεν άσκησαν έφεση στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάτι που ο Πορτογάλος τεχνικός-ο οποίος δεν θα βρίσκεται ούτε στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» στον αποψινό αγώνα με αντίπαλο τη Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League-εξέλαβε ως έλλειψη στήριξης.

«Όταν έρχεται σε μια νέα ομάδα και ξεκινά ένα έργο, δίνει το 100% των δυνάμεών του και περιμένει 100% ανταπόδοση. Αν την έχει ή όχι, είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, αλλά θεωρώ πως ίσως αισθάνθηκε πως δεν είχε την πλήρη στήριξη. Παρ’όλα αυτά είναι ευχαριστημένος στην Τσέλσι», δήλωσε σχετικά ο βοηθός του Μουρίνιο.

Πάντως η διοίκηση της Τσέλσι φέρεται διατεθειμένη να «καλοπιάσει» τον 42χρονο πρώην προπονητή της Πόρτο προσφέροντάς του συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο μάνατζερ του επιτυχημένου προπονητή, Ζόρζε Μέντες, είχε την Τρίτη συνάντηση με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να συζητήσουν το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου που θα του αποφέρει 5,2 εκατ. λίρες ετησίως, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος στις τάξεις της ομάδας του Δυτικού Λονδίνου.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x