Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που υπήρχε στις εξέδρες του «Γ.Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσέλσι, αλλά και αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, παρουσιάστηκε ο τερματοφύλακας των «μπλε», Πετρ Τσεχ.
«Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι οι φίλαθλοι τραγουδούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι όμορφο να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια, αφού το κλίμα κάνει τον αγώνα καλύτερο. Το απόλαυσα», δήλωσε ο Τσέχος γκολκίπερ και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως είχαμε καλή κυκλοφορία και τεράστια υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πάντα πίσω από την μπάλα και δεν καταφέραμε να βρούμε διαδρόμους. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αφού ο Ολυμπιακός αμύνθηκε πολύ καλά σαν ομάδα και αυτό ήταν αρκετό για να λήξει το ματς χωρίς γκολ. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα στη συνέχεια».
Όσο για τον επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είπε: «Στη ρεβάνς θα έχουμε πολλούς ακόμη παίκτες στη διάθεσή μας και αυτό θα μας βοηθήσει. Η κρίσιμη καμπή της περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις είναι τώρα και είναι καλό να ξέρουμε πως όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και ετοιμοπόλεμοι. Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μας και ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε».
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






