Μετά το γκολ που σημείωσε στο ματς της ομάδας του κόντρα στην Πόρτσμουθ, ο άσος της Τότεναμ, Ντάρεν Μπεντ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το ότι ο προπονητής του, Χουάντε Ράμος, δεν του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Το γεγονός ότι βρίσκεται πάντα στη «σκιά» των Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Ρόμπι Κιν, έχει δυσαρεστήσει τον Μπεντ, ο οποίος πάντως τόνισε ότι του αρέσει πολύ να παίζει για την Τότεναμ. «Σε κάθε παιχνίδι που έρχεται ελπίζω ότι θα παίξω και τελικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, αλλά όσο μπορώ θα προσπαθήσω να κρατηθώ σε φόρμα και να είμαι έτοιμος όταν θα πάρω την ευκαιρία μου…», ήταν τα λόγια του επιθετικού της αγγλικής ομάδας, που εξέφρασε και τον…φόβο του για το ενδεχόμενο να έρθει στην ομάδα και άλλος επιθετικός.
«Δεν πρόκειται να αρχίσω να κλαίγομαι. Αυτό δεν θα κάνει καλό σε κανέναν. Είτε παίζω 25 είτε 90 λεπτά, απολαμβάνω να παίζω γι’ αυτή την ομάδα. Πρέπει όμως να βλέπω τα πράγματα όπως είναι και είναι γεγονός ότι αν έρθει και άλλος επιθετικός στην ομάδα, τότε είναι πιθανό να παίζω ακόμα λιγότερο και αυτό δεν το θέλω…».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






