Τις υπηρεσίες του Μπακαρί Σανιά, για τρεις εβδομάδες θα στερηθεί η Άρσεναλ. Ο Γάλλος μπακ υποφέρει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ, για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Ο Μπακαρί έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει, για λίγο καιρό. Δεν μπορώ να γνωρίζω, αυτή τη στιγμή, τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας, αλλά θα χρειαστούν, τουλάχιστον, τρεις εβδομάδες, προκειμένου να επιστρέψει», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Από την άλλη, ο Γάλλος προπονητής είδε με ευχαρίστηση όλους τους παίκτες του να επιστρέφουν σε καλή κατάσταση από τις υποχρεώσεις του στις εθνικές ομάδες, καθώς το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε αυτή τη στιγμή είναι ένας ακόμη τραυματισμός. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός του Σανιά, στα «πιτς» βρίσκονται και οι Ροζίτσκι, Εντουάρντο.
Επιμέλεια: Δημήτρης Τσίκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






