Αγγλία

Ο σερ ξαναχτυπά

Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον με δηλώσεις του κάλεσε την FA να τιμωρήσει τον Ανρί γιατί στον ντέρμπι της Μαν.Γιουνάιτεντ με την Αρσεναλ την προηγούμενη εβδομάδα χτύπησε, όπως είπε, τον Χάιντσε εκτός φάσης

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ μονομάχησαν στο Ολντ Τραφορντ για το πρωτάθλημα κι ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος γύρω από το παιχνίδι. Εκπρόσωποι των δύο ομάδων, δεν χάνουν ευκαιρία να ρίξουν τα βέλη τους στον αντίπαλο διαιωνίζοντας μια κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο κορυφαίους συλλόγους το τελευταίο διάστημα.

Τελευταίο επεισόδιο που προστέθηκε στο σίριαλ αυτό είναι οι δηλώσεις του σερ Αλεξ Φέργκιουσον στην Observer, με τις οποίες καλεί την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FA) να τιμωρήσει τον Τιερί Ανρί για ένα χτύπημα που έδωσε εκτός φάσης στον Χάιντσε στο εν λόγω παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Σκοτσέζος τεχνικός καταγγέλλει τον Γάλλο επιθετικό των «κανονιέρηδων» πως χτύπησε με το γόνατο τον Αργεντίνο αμυντικό και ζητά την τιμωρία του από την FA λέγοντας πως η κίνησή του ήταν πιο αντιαθλητική από αυτή του Φαν Νίστελροϊ που τιμωρήθηκε για σκληρό τάκλιν στον Κόουλ στο ίδιο ματς. «Ήταν φρικτή ενέργεια από τον Ανρί και θα πρέπει να λογοδοτήσει στην ομοσπονδία», τόνισε σχετικά.

Ακολούθως ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον απάντησε στις κατηγορίες των παικτών της ομάδας του Λονδίνου για σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων κάνοντας έναν… απολογισμό των φάουλ που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του: «Εντού έκανε ένα μαρκάρισμα στον Σκόουλς το οποίο θα μπορούσε να του σπάσει το πόδι. Έγιναν 24 φάουλ από την Άρσεναλ, επτά στον Χάιντσε, πέντε στον Ρονάλντο, ενώ έξι έκανε ο Βιεϊρά και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα μόλις στο τελευταίο του, την ώρα που ο Φιλ Νέβιλ παρατηρήθηκε στο πρώτο μαρκάρισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x