Την τελική της πρόταση για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φέρεται να κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «News of the World». Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη προσφορά αγγίζει τα 25 εκατομμύρια λίρες, ήτοι 32 εκατομμύρια ευρώ και έγινε το Σάββατο, 23 Αυγούστου. Ο Βούλγαρος επιθετικός έχει "παραγκωνιστεί" από τον Χουάντε Ράμος, ενώ μετά και τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού, πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν θα αποχωρήσει από τα «σπιρούνια».
«Ο Σερ Άλεξ δε θα περιμένει για πολύ ακόμα. Η Τότεναμ έχει να "κλείσει" κάποιες συμφωνίες και όλα εξαρτώνται από τον Μπερμπάτοφ και την εξέλιξη του θέματός του. Όλοι, πάντως, βιάζονται να τελειώσουν τη «δουλειά» το ταχύτερο δυνατό», δήλωσε μία πηγή που φαίνεται να γνωρίζει τα τεκταινόμενα.
Στη συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρεται πως ο Χουάντε Ράμος έχει κάνει πρόταση δέκα εκατομμυρίων λιρών για τον Εμίλ Χέσκεϊ, καθώς προορίζει τον Άγγλο επιθετικό της Γουίγκαν για αντικαταστάτη του Μπερμπάτοφ, αλλά ο προπονητής των «λάτικς», Στιβ Μπρους, απάντησε πως ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει γρήγορα.
Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφική περίοδος εκπνέει το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου.
Επιμέλεια: Σπύρος Μιγαδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






