Όνειρο θερινής νυκτός θα μείνει για τη Λίβερπουλ ο Γκάρεθ Μπάρι. Ο διεθνής μέσος κατέθεσε τα όπλα στην προσπάθεια του να πάρει μεταγραφή για τους «κόκκινους» και συμβιβάστηκε με την ιδέα της παραμονής στην Άστον Βίλα.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν θα φύγει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Γκάρεθ αποφάσισε να μείνει πριν από δύο εβδομάδες και ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του 27χρονου άσου.
Ο Μπάρι δεν είχε διστάσει να επικρίνει δημόσια τον προπονητή των «χωριατών», Μάρτιν Ο’Νιλ, ο οποίος τον είχε κοστολογήσει στα 22,5 εκατ. ευρώ, ποσό που εξ αρχής είχε καταστήσει σαφές η διοίκηση της Λίβερπουλ πως δεν πρόκειται να δαπανήσει για να τον κάνει δικό της.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






