Αγγλία

Κλείνει στην Τσέλσι ο Καλάντζε

Πολύ κοντά στην Τσέλσι είναι ο Κάχα Καλάντζε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του. Ο Γεωργιανός διεθνής αμυντικός της Μίλαν τέθηκε στο περιθώριο τη σεζόν που μας πέρασε από τον Κάρλο Αντσελότι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολύ κοντά στην Τσέλσι είναι ο Κάχα Καλάντζε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του. Ο Γεωργιανός διεθνής αμυντικός της Μίλαν τέθηκε στο περιθώριο τη σεζόν που μας πέρασε από τον Κάρλο Αντσελότι.

«Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Αλβανία, ο Κάχα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υπογράψει στην Τσέλσι. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και απομένει να πέσουν οι υπογραφές», δήλωσε ο Κάρλο Καλάντζε.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε το 2001 από την Ντιναμό Κιέβου, έχασε τη θέση του με την έλευση του Γιάαπ Σταμ, καθ’ ότι ο Πάολο Μαλντίνι επέστρεψε στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των «ροσονέρι».

«Δεν είχα τα λεπτά συμμετοχής που ήλπιζα και ήρθε η ώρα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου», ήταν τα λεγόμενα του Καλάντζε. Πλέον, θεωρείται σίγουρη η… μονιμοποίηση του Ερνάν Κρέσπο –τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στους «μπλε»- στο Μιλάνο.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x