Τις φήμες περί πρότασης της Λίβερπουλ στη Λα Κορούνια για την απόκτηση του Αλμπερτ Λούκε επιβεβαίωσε μιλώντας στη «Daily Star» ο πρόεδρος των Γαλιθιάνων, Αουγκούστο Σέζαρ Λεντόιρο. Ο ισχυρός άνδρας της Ντέπορ ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως η πρώτη πρόταση των «κόκκινων» δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του συλλόγου και δήλωσε πως ο σύλλογος παραμένει ανοικτός σε προτάσεις για την παραχώρηση του 27χρονου αριστεροπόδαρου επιθετικού.
«Απορρίψαμε την πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ ως μη συμφέρουσα, αλλά είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Λα Κορούνια.
Από την πλευρά του ο διεθνής άσος, που διεκδικείται και από τη Μπαρτσελόνα, κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο λιμάνι και το «Άνφιλντ»: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2010 και τα πάντα εξαρτώνται από τη Λα Κορούνια. Πάντως υπάρχουν πολλές ομάδες που με ενδιαφέρουν. Η Μπαρτσελόνα είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας, αλλά και η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στη Λίβερπουλ έχω πολλούς φίλους, όπως τον Λουίς Γκαρσία και τον Χοσέ Ρέινα. Θα ήθελα να υπάρξει σύντομα μια απόφαση για να γνωρίζω που θα αγωνίζομαι τη νέα περίοδο. Δεν νομίζω πως θα έχω πρόβλημα προσαρμογής στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαι επιθετικός και το επιθετικό ποδόσφαιρο ανθεί στην Premiership», δήλωσε σχετικά ο πρώην άσος της Μαγιόρκα που φέτος σε 26 συμμετοχές στην Primera Liga σημείωσε 11 γκολ και διασώθηκε από το «ναυάγιο» της ομάδας του.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






