Τον Μάικλ Όουεν στο Ολντ Τραφορντ θέλει να πάρει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με τους αγγλικούς Times. To ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας αναφέρει ότι η πρόταση την Μάντσεστερ φτάνει τα 10 εκατομμύρια Ευρώ αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης ζητάει 21 εκατομμύρια για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό.
Ο Φέργκιουσον δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει στο (έτσι και αλλιώς) πλούσιο από επιθετικούς οπλοστάσιο του να έχει το δίδυμο της Εθνικής Αγγλίας και Ρούνει και Όουεν. Ο νέος ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ,ο Αμερικανός Μάλκολμ Γκλέιζερ δεν έχει μπει και πολύ ζεστός στο μεταγραφικό παζάρι και ίσως για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο του Σερ Άλεξ να πρέπει να αποχωριστεί έναν από τους πολλούς καλούς επιθετικούς.
Οι Σαχά, Σμιθ αλλά κυρίως ο Ρούντ Φαν Νίστελροϊ που, πάντα ήθελε η Ρεάλ, ίσως γίνουν ανταλλάγματα των «μπέμπηδων» προς την ομάδα για του Όουεν.
Επιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






