Τη μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού είναι έτοιμη να κάνει η Τσέλσι, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun». Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, Φράνκ Ριμπερί, η οποία μάλιστα φαίνεται να έγινε αποδεκτή από τα αφεντικά των Βαυαρών.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, Τσέλσι και Ριμπερί δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία διότι οι απαιτήσεις του διεθνούς άσου ανέρχονται σε 144,000 ευρώ την εβδομάδα, τη στιγμή που οι «μπλε» δεν προτίθενται να του δώσουν παραπάνω από 105,000 ευρώ.
Ο Ριμπερί στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Μόναχο έχει κάνει τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ο Γάλλος άσος μετράει με τη φανέλα της Μπάγερν 81 συμμετοχές και 33 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.
Επιμέλεια: Θρασύβουλος Δέρβας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






