Το έχει η μοίρα τους. Κάθε φορά που η αγγλική εθνική ομάδα ή σύλλογος του «νησιού» αγωνίζεται στο εξωτερικό, το ιατρικό δελτίο γεμίζει με τραυματίες. Αυτή τη φορά, ένας Άγγλος φίλαθλος, που βρίσκονταν στο Κιργιστάν, πυροβολήθηκε στο πόδι, όπως επιβεβαίωσε το Υπουργείο Εξωτερικών. Το περιστατικό συνέβη σε μπαρ της πόλης Μπίσκεκ, που συνορεύει με το Καζακστάν, προσεχή αντίπαλο των «λιονταριών» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Βρετανός πρέσβης στο Καζακστάν, Πολ Μπράμελ, ανέφερε στο «BBC» πως συνεργάζεται με τις αρχές του Κιργιστάν και παρακολουθούν τις εξελίξεις των ερευνών. «Θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, με τις οποίες έχουμε επικοινωνία αυτή τη στιγμή, για να δούμε σε τι στάδιο βρίσκονται οι έρευνες», είπε ο Μπράμελ.
Στο Κιργιστάν έχει ταξιδέψει γκρουπ Άγγλων φιλάθλων, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της εθνικής τους ομάδας με το Καζακστάν το Σάββατο, 6 Ιουνίου.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ματίκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






