Σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε η Σάντερλαντ, για τον 21χρονο επιθετικό Φράιζερ Κάμπελ, αντί του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Στιβ Μπρους, προπονητής της Σάντερλαντ, έψαχνε εναγωνίως για επιθετικό, μετά τη φυγή του Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό.
Η Γιουνάιτεντ είχε αποδεχθεί πρόταση και από τη Χαλ, αλλά ο Κάμπελ προτίμησε τις «μαύρες γάτες» για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού πιστεύει ότι θα βελτιωθεί σαν παίκτης υπό τις οδηγίες του Μπρους. Ο 21χρονος, γεννηθείς στο Χάντερσφιλντ, επιθετικός έπαιξε μόλις 4 φορές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, αλλά εξέπληξε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του με τη Χαλ τη χρονιά 2007/2008, όπου σε 37 εμφανίσεις του πέτυχε 15 τέρματα.
Την περασμένη περίοδο ο Κάμπελ αγωνίστηκε με την Τότεναμ, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στους «κόκκινους διαβόλους», παίζοντας 22 αγώνας και πετυχαίνοντας 3 γκολ.
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






