Την πεποίθησή του πως ο Κόλο Τουρέ θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν στην ομάδα της Άρσεναλ εξέφρασε ο μικρότερος αδερφός του Αφρικανού Γιάγια, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως «η Σίτι είναι λίγη για τον αδερφό μου».
Ο Γιάγια Τουρέ θεωρεί πολύ σημαντικό γεγονός πως ο αδερφός του παίζει σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια, ενώ δεν βλέπει το λόγο για να αποχωρήσει ο Κόλο από τους «κανονιέρηδες»: «Η Άρσεναλ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο το οποίο η Σίτι δεν μπορεί να φτάσει».
Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Κόλο Τουρέ να μην περνάει καλά στο Λονδίνο, ο μικρός του αδερφός ήταν κατηγορηματικός: «Μπορεί να αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές άλλωστε, παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα μείνει στην Άρσεναλ».
Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






