Σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για τη μετακίνησή του στον αγγλικό σύλλογο ισχυρίζεται πως έχει έρθει ο Γιόσι Μπεναγιούν. Οι ειδήσεις στην Ισπανία συνδέουν τον οργανωτή του παιχνιδιού της Ρασίνγκ Σανταντέρ, με τα «Σφυριά» και σύμφωνα με κάποιες φήμες τον περιμένουν μέσα στην εβδομάδα. Ο Μπεναγιούν αφήνει τη Σανταντέρ αφότου ο ισπανικός σύλλογος αποδέχτηκε την προσφορά των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από τους μάνατζερ Πίνι Ζαχάβι και Ρόνεν Κατσάβ.
Αρχικά η Ρασίνγκ είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε καταθέσει πρόταση 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο μετά την άρνηση του ιδίου του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στη Ρωσία, η συμφωνία ματαιώθηκε. Για τον 25χρονο Ισραηλινό άσο υπήρχε ενδιαφέρον από τις Νιούκαστλ, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Μπόλτον.
«Είχα πολλές προσφορές, αλλά αυτή της Γουέστ Χαμ με ελκύει περισσότερο», δήλωσε ο Μπεναγιούν και συμπλήρωσε: «Το όνειρο μου έγινε πλέον πραγματικότητα. Δεν είναι τα χρήματα ο λόγος. Θέλω να είμαι μέρος ενός συλλόγου στην Πρέμιερσιπ».
Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






