Ανυπόμονος φαίνεται πως είναι ο Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην πρώην ομάδα του την Άρσεναλ, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσει τους παλιούς του συμπαίκτες αλλά και τον πρώην προπονητή του.
«Θα έχει πλάκα να παίξω απέναντι στους πρώην συμπαίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς όπως ο Σονγκ, ο Κλισί και ο Έμπουε είναι σαν αδέρφια μου. Είναι αυτοί που με έκαναν να γίνω καλύτερος παίκτης. Το παιχνίδι απέναντι τους θα είναι περίεργο, αλλά πιστεύω πως θα γίνει ένας καλός αγώνας. Ανυπομονώ. Επίσης το να παίζω απέναντι στο Αρσέν Βενγκέρ θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα», τόνισε ο 25χρονος Τογκολέζος ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα μου τον ανέδειξε.
«Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να δείξω στην Άρσεναλ. Όλοι ξέρουν πόσο καλά είναι τα πράγματα εκεί. Αλλά τώρα αγωνίζομαι για την Σίτι και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα είναι καλό το παιχνίδι απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Η Άρσεναλ πιστεύει στην ποιότητά μου και με βοήθησε πολύ να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα».
Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






