Έτοιμη να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο αναφορικά με την καταγγελία της Ρεν, για παράνομη προσέγγιση στον Ζερεμί Ελάν από την Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίζεται η FIFA, σύμφωνα με το «Sky Sports News».
Ο 17χρονος αμυντικός επέλεξε τον περασμένο Δεκέμβριο τη Σίτι για να συνεχίσει την καριέρα του, κίνηση παράνομη βάσει του νομοθετικού πλαισίου της Γαλλίας, αφού όποιος έχει χριστεί διεθνής και δεν έχει ενηλικιωθεί, οφείλει να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με γαλλικό σύλλογο.
Η Ρεν είχε προσύμφωνο με τον Ελάν, με τον τελευταίο να μην το τηρεί, προτιμώντας τους «Πολίτες». Μάλιστα, η καταγγελία της Ρεν έχει κατατεθεί στα γραφεία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από την Άνοιξη, απλώς ήρθε τώρα στο προσκήνιο λόγω της αντίστοιχης υπόθεσης της Τσέλσι με τον Κακουτά!
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






