Με «φτωχό» σκορ επικράτησαν των αντιπάλων τους η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ. Οι «μπλε» νίκησαν με 1-0 την ΚΠΡ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», χάρη στο τέρμα του Καλού στο 52’ και περιμένουν τον αντίπαλό τους τον επόμενο μήνα.
Όσον αφορά τους «κόκκινους διαβόλους», πήραν τη νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στη Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ», χάρη στο γκολ του Γουέλμπεκ στο 66’, με την ομάδα του Αλεξ Φέργκιουσον να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φάμπιο.
Ακόμα σκοράρει η Εβερτον (4-0) κόντρα στη Χαλ στο «KC», σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας, δείχνοντας πως αρχίζει να «ανεβαίνει». Σκόρερ της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ήταν οι Αγιεγκμπένι στο 11’, Γιο στο 20’, Γκόσλινγκ στο 24’ και Οσμαν στο 57’.
Η σύνθεση των «ζαχαρωτών»: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Χεϊτινγκα, Ντιστέν, Μπέινς (62΄ Νιλ), Οσμαν, Γκόσλινγκ, Ρόντγουελ, Μπιλιαλέντινοφ (84΄Αγκαρντ), Τζο, Αγιεγκμπένι
Στην παράταση κρίθηκε το δεύτερο ντέρμπι της ημέρας, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί 2-1 της Φούλαμ (κ.α. 1-1) στο "City of the Manchester", χάη στο γκολ του Τουρέ στο 111' και να παίρνει το "εισιτήριο". «Πεντάρα» της Τότεναμ επί της Πρέστον της Τσάμπιονσιπ στο «Ντιπντέιλ». Δύσκολη νίκη της Αστον Βίλα επί της Κάρντιφ στο «Βίλα Παρκ» με 1-0.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:
Αρσεναλ-Γουέστ Μπρομ 2-0
Μπάρνσλεϊ-Μπέρνλι 3-2
Καρλάιλ-Πόρτσμουθ 1-3
Λιντς-Λίβερπουλ 0-1
Νότιγχαμ-Μπλάκμπερν 0-1
Πιτέρμπορο-Νιούκαστλ 2-0
Στόουκ Σίτι-Μπλάκπουλ 4-3
Σάντερλαντ-Μπέρμιγχαμ 2-0
Μπόλτον-Γουέστ Χαμ 3-1 (παρ.)
Σκάνθορπ-Πορτ Βέιλ 2-0 (παρ.)
Αστον Βίλα-Κάρντιφ 1-0
Τσέλσι-ΚΠΡ 1-0
Χαλ-Εβερτον 0-4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0
Πρέστον-Τότεναμ 1-5
Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 2-1 παρ. (κ.α 1-1)
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






