Αγγλία

Μπερμπάτοφ: «Είχα πέσει θύμα απαγωγής»

Στην αποκάλυψη ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής προ δεκαετίας, όταν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, προχώρησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Όπως δήλωσε, τρεις άνδρες που δούλευαν για λογαριασμό του Γκεόργκι Ίλιεφ, προέδρου της Λέφσκι Κιουστεντίλ, τον άρπαξαν μετά το τέλος της προπόνησης θέλοντας να τον αναγκάσουν να υπογράψει με την ομάδα του αφεντικού τους

Στην αποκάλυψη ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής προ δεκαετίας, όταν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, προχώρησε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Όπως δήλωσε, τρεις άνδρες που δούλευαν για λογαριασμό του Γκεόργκι Ίλιεφ, προέδρου της Λέφσκι Κιουστεντίλ, τον άρπαξαν μετά το τέλος της προπόνησης θέλοντας να τον αναγκάσουν να υπογράψει με την ομάδα του αφεντικού τους. «Ήταν τρομακτική εμπειρία, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε», δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός, που κατάφερε να ελευθερωθεί αφού τηλεφώνησε στον πατέρα του, Ιβάν.

Ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε πως αισθάνεται μεγάλη πίεση λόγω των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν για τον ίδιο. «Μερικές φορές η πίεση είναι τεράστια. Δεν διαφωνώ πως είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από σένα όταν έχεις τόσο υψηλές απολαβές, αλλά μερικές φορές η πίεση είναι τόσο μεγάλη που δεν νιώθεις ήρεμος. Εγώ για να παίξω καλά πρέπει να αισθάνομαι ηρεμία, να νιώθω τη στήριξη των συμπαικτών και των φιλάθλων. Όταν ήρθα στη Γιουνάιτεντ, την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ήξερα πως θα υπήρχαν μεγάλες απαιτήσεις από μένα. Πρέπει απλώς να μάθεις να ζεις με αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x