Αγγλία

Πλαστά χρήματα και ινδική κάνναβη στην κατοχή παίκτη της Έβερτον

Αντιμέτωπος με το νόμο θα βρεθεί ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Τζος Μπάξτερ. Ο 17χρονος επιθετικός ήταν ένας εκ των τριών ανδρών που συνέλαβε η αστυνομία την περασμένη Δευτέρα και στην κατοχή τους είχε βρεθεί ινδική κάνναβη και πλαστά χαρτονομίσματα. Ο νεαρός άσος κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Αντιμέτωπος με το νόμο θα βρεθεί ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Τζος Μπάξτερ.Ο 17χρονος επιθετικός ήταν ένας εκ των τριών ανδρών που συνέλαβε η αστυνομία την περασμένη Δευτέρα και στην κατοχή τους είχε βρεθεί ινδική κάνναβη και πλαστά χαρτονομίσματα. Ο νεαρός άσος κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό ανέφερε: «Επιβεβαιώνεται η σύλληψη τριών αδρών στο Κέρκμπι λόγω κατοχής κάνναβης και πλαστών χρημάτων. Οι άντρες 17,29 και 34 ετών είναι υπό κράτηση».

Ο Μπάξτερ είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τα φανέλα της Έβερτον, σε ηλικία μόλις 16 ετών και 191 ημερών, με αντίπαλο την Μπλάκμπερν, τον Αύγουστο του 2008. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιμέλεια: Φίλιππος Παναγιώτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x