Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ, έπειτα από την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τη Λιόν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο εκ των ιδιοκτητών των «κόκκινων», Τζορτζ Τζιλέτ, είναι σαφώς προβληματισμένος, αλλά θεωρεί ότι ο Ράφα Μπενίτεθ είναι άψογος επαγγελματίας και δεν απειλείται η θέση του στον πάγκο.
«Πριν από λίγο καιρό συμφωνήσαμε για μακράς διάρκειας συμβόλαιο με τον Ράφα», είπε ο κ. Τζιλέτ, υπενθυμίζοντας ότι ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε τον Μάρτιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. «Η οικογένειά μας είναι υπερευχαριστημένη με αυτόν, πιστεύουμε ότι βοηθάει την ομάδα».
Στη συνέχεια, ο κ. Τζιλέτ ανέφερε: «Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν απογοητεύσει όλους μας. Βέβαια, η απογοήτευση φτάνει από τους οπαδούς μέχρι και τον Ράφα. Όμως είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






