Την ώρα που υποβαλλόταν σε μικροχειρουργική επέμβαση στους προσαγωγούς στη Γερμανία, ο Νίκλας Μπέντνερ ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Δανία!
Ο 21χρονος στράικερ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 3-4 εβδομάδες, αλλά η μεγάλη τιμή που του έγινε θα… μετριάσει τη στεναχώρια του.
«Είναι πάρα πολύ σπουδαία η τιμή του να παίρνω το βραβείο του παίκτη της χρονιάς από τους φιλάθλους», δήλωσε ο Μπέντνερ.
Τα 15 γκολ που πέτυχε πέρυσι με τη φανέλα της Άρσεναλ, αλλά και οι εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα, (η οποία προκρίθηκε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου), του χάρισαν, δικαιωματικά, αυτόν τον τίτλο.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους φίλαθλους, οι οποίοι με ψήφισαν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, οι οποίοι πίστευαν συνεχώς σε μένα, και θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έκαναν δυνατή αυτήν την τιμή για μένα», συμπλήρωσε, συγκινημένος, ο επιθετικός των «κανονιέρηδων».
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






