Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ρεάλ, ύψους 16.5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι η Νιούκαστλ σύμφωνα με την εφημερίδα «News of the World». Συζητήσεις με τον στράικερ της Ρεάλ επιβεβαίωσε και ο Γκρέιαμ Σούνες. «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, ωστόσο έχουμε μιλήσει με τον παίκτη».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο πρόεδρος των «ανθρακωρύχων» Φρέντι Σέφερντ, είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση της τάξεως των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Μάικλ Όουεν.
Αυτή βέβαια είναι και η επιθυμία του Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Νιουκάστλ έχει μιλήσει με τον παίκτη και τόνισε: «Ποιος δεν θέλει τον Όουεν στην ομάδα του;». Ο 25χρονος επιθετικός της «βασίλισσας» θέλει να επιστρέψει στο «νησί» και να αγωνιστεί με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν έχει απορρίψει ενδεχόμενο να γίνει και σε συλλογικό επίπεδο παρτενέρ του Σίρερ στην επίθεση.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






