Την πεποίθησή του ότι η Τσέλσι θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λίγκ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής των ''μπλε'', Κάρλο Αντσελότι. Το ζευγάρι αυτό είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα που ανέδειξε η κλήρωση και οποιαδήποτε πρόβλεψη για την έκβαση των αγώνων είναι παρακινδυνευμένη.
«Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κάποιον άλλο αντίπαλο. Πιστεύω ότι η κλήρωση είναι πολύ δύσκολη και για τις δύο ομάδες, αλλά είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την Ίντερ και τον Μουρίνιο», τόνισε ο πρώην προπονητής της Μίλαν και συμπλήρωσε: «Η ομάδα μου έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει. Έχει πολλούς παίκτες σε καλή ηλικία και πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και μου θυμίζει κάτι από την προηγούμενη ομάδα μου».
Στο τέλος των δηλώσεών του, ο 50χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην φετινή μάχη των δύο ομάδων του Μιλάνο στο campionato: «Στη Μίλαν ο Λεονάρντο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ενώ και η Ίντερ είναι ικανή να κερδίσει το πρωτάθλημα».
Επιμέλεια:Διονύσης Καμπάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






