Αγγλία

«Πολίτης» Βιεϊρά

Στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει-όπως όλα δείχνουν-την καριέρα του ο Πατρίκ Βιεϊρά, κάτι που προανήγγειλε και ο ίδιος. «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη επιλογή για να μπορέσω να βρω ξανά την φόρμα μου και να μην χάσω το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής», δήλωσε ο 33χρονος Γάλλος μέσος

Στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει-όπως όλα δείχνουν-την καριέρα του ο Πατρίκ Βιεϊρά, κάτι που προανήγγειλε και ο ίδιος. «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη επιλογή για να μπορέσω να βρω ξανά την φόρμα μου και να μην χάσω το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αλλά η μετακίνησή μου είναι σε καλό δρόμο», δήλωσε ο 33χρονος Γάλλος μέσος, που δεν συμπεριλαμβανόταν στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο παρότι χρησιμοποιήθηκε στη χθεσινή νίκη της Ίντερ επί της Κιέβο στη Βερόνα με 1-0.

Ο Βιεϊρά μετά από εννέα χρόνια σπουδαίας καριέρας στην Άρσεναλ κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, αποχώρησε από την Αγγλία το 2005 και μετακόμισε στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε αρχικά στη Γιουβέντους και εν συνεχεία στην Ίντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x