Αγγλία

Τέβες: «Ηλίθιος και… γλείφτης ο Νέβιλ»!

Ηλίθιο και …γλείφτη χαρακτήρισε τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ο Κάρλος Τέβες, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τα γκολ που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ με τη Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε μπροστά από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. «Στον πανηγυρισμό μου απευθυνόμουν στον Γκάρι Νέβιλ και όχι στον Φέργκιουσον», τόνισε ο Αργεντινός

Ηλίθιο και…γλείφτη χαρακτήρισε τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ο Κάρλος Τέβες, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τα γκολ που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ με τη Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε μπροστά από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας.

«Στον πανηγυρισμό μου απευθυνόμουν στον Γκάρι Νέβιλ», τόνισε ο Αργεντινός και συνέχισε δίνοντας εξηγήσεις…

«Ενήργησε σαν ένας γλείφτης, όταν δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζω 25 εκατομμύρια λίρες (28,6 εκατ. ευρώ), μόνο και μόνο για να… γλείψει τον προπονητή», τόνισε.

«Ακόμη και όταν ζήτησαν από τον Φέργκιουσον να το σχολιάσει, αρνήθηκε. Ο Τέβες δεν είναι πια παίκτης μας. Δεν έχω να πω τίποτα», συνέχισε.

Οι τηλεοπτικές κάμερες… έπιασαν τον Γκάρι Νέβιλ να κάνει μια χειρονομία τη στιγμή που ο Τέβες πανηγύριζε το πρώτο του γκολ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

«Δεν ξέρω τι στο… καλό έχει μαζί μου αυτός ο ηλίθιος. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι κακό για αυτόν», πρόσθεσε ο Τέβες. «Ο πανηγυρισμός μου είχε αποδέκτη τον Νέβιλ και όχι τον Φέργκιουσον, ούτε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Νομίζω πως έκανε λάθος γιατί ήμασταν συμπαίκτης και ποτέ δεν είπα κάτι κακό για αυτόν», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x