Αγγλία

Στην Μπόλτον ο Νακάτα

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός για μία σεζόν του Χιντετόσι Νακάτα από τη Φιορεντίνα στην Μπόλτον. Ο 28χρονος μέσος μετά από έξι χρόνια στην Ιταλία, μετακομίζει στην Αγγλία και την Πρέμιερσιπ

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός για μία σεζόν του Χιντετόσι Νακάτα από τη Φιορεντίνα στην Μπόλτον. Ο 28χρονος μέσος μετά από έξι χρόνια στην Ιταλία, μετακομίζει στην Αγγλία και την Πρέμιερσιπ. Ο προπονητής της ομάδας Σαμ Άλαρνταϊς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπόλτον: «Είμαι ευχαριστημένος που έκλεισε η συμφωνία. Οι ιατρικές εξετάσεις του ήταν τέλειες και πήραμε άδεια εργασίας. Είναι υπέροχη προσθήκη για μας και θα δώσει δύναμη στη μεσαία γραμμή μας».

Ο Ιάπωνας διεθνής στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των «γουόντερερς» είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που ξεκινάει μια νέα εμπειρία για μένα στην Πρέμιερσιπ. Ανυπομονώ να γίνω μέρος της Μπόλτον και να αρχίσω να παίζω σε μια σεζόν σημαντική για μένα και την ομάδα».

Την περασμένη σεζόν ο Νακάτα είχε 20 συμμετοχές, ενώ εκτός από τη Φιορεντίνα ο Νακάτα έχει αγωνιστεί και στις Περούτζια, Ρόμα, Πάρμα και Μπολόνια.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x