Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νορβηγού, Έβεν Χόβλαντ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.
Ο 20χρονος αμυντικός της Σόγκνταλ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον την περίοδο που δοκιμάστηκε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του.
Όπως μεταδίδουν τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον αγγλικό και στον νορβηγικό σύλλογο, αλλά εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Χόβλαντ στις ημέρες που δοκιμάστηκε από την Γιουνάιτεντ κατάφερε να συγκριθεί με τον Νεμάνια Βίντιτς και κάποιοι ήδη να τον χαρακτηρίζουν σαν τον νέο… Βίντιτς.
«Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είναι ο μόνος που έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του παίκτη», τόνισε στο goal.com στέλεχος της διοίκησης της Σόγκνταλ. «Και άλλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και τη Νορβηγία τον θέλουν. Η μεταγραφική περίοδος στη Νορβηγία είναι ανοικτή μέχρι το τέλος Μαρτίου, οπότε όλα μπορούν να συμβούν», κατέληξε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






