Μια εβδομάδα διορία, δηλαδή μέχρι τις 17/02 στις 18:00, έδωσε στην Πόρτσμουθ το αγγλικό Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να ρυθμίσει τα υπέρογκα χρέη που έχει από φόρους, δάνεια και συμβόλαια παικτών και να δώσει εγγυήσεις ότι θα καταβληθούν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών, αν και το αρχικό αίτημά της ήταν να πάρει παράταση 28 ημερών.
Σε περίπτωση που οι "Πόμπεις" δεν φανούν συνεπείς, τότε θα μπουν σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα τους αφαιρεθούν δέκα βαθμοί. Ούτως ή άλλως, η Πόρτσμουθ βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League.
Η υπόθεση της αγγλικής ομάδας θα εκδικαστεί σε ημερομηνία που θα οριστεί μετά τις 19 Φεβρουαρίου.
Πάντως, οι προβλέψεις δεν είναι αισιόδοξες. Στέλεχος του Ανώτατου Δικαστηρίου μίλησε στο BBC και εξέφρασε την πίστη του ότι δύσκολα θα τα καταφέρει ο σύλλογος. «Ανησυχώ για την οικονομική κατάσταση της ομάδας», τόνισε η γραμματέας του Δικαστηρίου, Κριστίν Ντέρετ, η οποία τόνισε ότι τα χρέη της ομάδας θα συνεχίσουν να αυξάνονται.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






