Λεπτομέρειες απομένουν για την ανανέωση των συμβολαίων των Ρέινα και Μασεράνο όπως αποκάλυψε ο Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.
«Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα για τον Ρέινα και τον Μασεράνο. Είναι πολύ θετικά για το μέλλον τους», τόνισε ο Ισπανός προπονητής. «Όλα είναι πολύ κοντά. Δεν υπάρχουν προβλήματα», πρόσθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μασεράνο.
«Μίλησα και σε αυτόν και στον ατζέντη του και η αλήθεια είναι ότι ο Χαβιέρ είναι πολύ χαρούμενος. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο. Όταν μιλάς με τον Χαβιέ καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ χαρούμενος. Όλοι γνωρίζουν ότι πολλές ομάδες τον θέλουν, αλλά αυτός είναι μια χαρά σε εμάς», κατέληξε.
Ο Μασεράνο φοράει την φανέλα της Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2007, ενώ ο Ρέινα από τον Ιούλιο του 2005.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






