Την αισιοδοξία του ότι ο Μάικλ Όουεν θα «φορέσει» τη φανέλα της Νιούκαστλ εξέφρασε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Γκρέιαμ Σούνες. Οι «ανθρακωρύχοι» συμφώνησαν χθες για τη μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων λιρών.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε συγκεκριμένα: «Έχουμε καταθέσει στον σύλλογό του μια πρόταση, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και τώρα εξαρτάται από τον παίκτη και τους συμβούλους του να πουν ναι ή όχι». Είμαι αισιόδοξος και απαισιόδοξος ταυτόχρονα και ελπίζω ότι ο Μάικλ Οουεν θα έρθει στη Νιούκαστλ. Προφανώς γνωρίζει παίκτες από τον σύλλογό μας και θα μιλήσει μαζί τους για το τι μπορούμε να προσφέρουμε. Η Ρεάλ διέθεσε πολλά χρήματα για τους Ρομπίνιο και Μπαπτίστα και θα φανταζόμουν ότι όπως κάθε άλλος ποδοσφαιρικός σύλλογος, θα ήθελε να «βγάλει» κάποια χρήματα από ένα παίκτη, ο οποίος ίσως δεν θα χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ στην εφετινή χρονιά. Είναι κοινή λογική κατά την άποψή μου».
Ο Γκρέιαμ Σούνες αναζητεί απεγνωσμένα ένα επιθετικό προκειμένου να πλαισιώσει τον Άλαν Σίρερ και στο «στόχαστρο» του βρίσκονται πέρα από τον Όουεν και οι Λούκε της Λα Κορούνια και Ανελκά της Φενέρμπαχτσέ.
Επιμέλεια: Ιωάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






