Σε καλό δρόμο βρίσκεται η κατάσταση της υγείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, 48 ώρες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στον τένοντα του ποδιού του, που κόπηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μίλαν με την Κιέβο. Όπως τόνισε ο γιατρός που τον εγχείρησε: «Πάει πολύ καλά. Μάλιστα, έχει αρχίσει να περπατάει με πατερίτσες. Κάθε μέρα κινείται όλο και περισσότερο, κάτι που περιμέναμε άλλωστε».
Για τη συμμετοχή του Άγγλου μέσου στο Μουντιάλ, όμως, ούτε λόγος: «Θα πρέπει να μείνει σε ένα μέρος για κάποιες μέρες, καθώς ένα υπερατλαντικό ταξίδι ίσως είναι επικίνδυνο για την πορεία της υγείας του», συμπλήρωσε ο γιατρός του «Μπεκς», ο οποίος θα αργήσει να επιστρέψει στην Αμερική.
Ο Μπέκαμ, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες στη Μίλαν για τη στήριξή τους, θα παραμείνει στην Αγγλία για αρκετό διάστημα.
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






